Otthon / Egyéb / Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár a strandon is várja olvasóit

Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár a strandon is várja olvasóit

A Szent István Strandfürdő fáinak hűs árnyékában kedvező áron vehetnek nyári olvasmányokat, vagy nyerhetnek ingyenes könyvtári beiratkozást játékos totóval.

“Mindenkinek ajánljuk irodalmi bajuszpróbálónkat, ahol, többek között, akár Arany János bajuszával, akár Berzsenyi Dániel barkójával is készíthetnek magukról emlékezetes fotókat. 

A városi könyvtár a Dobó Katalin Gimnázium épületében keddtől péntekig 9-18 óra között várja olvasóit a vakáció idején is. A Rejtélyek labirintusa játékban hét kérdés felkutatásával és megválaszolásával akár egy friss sikerkönyvet is nyerhetnek. 

A legkisebbeket is örömmel üdvözöljük a könyvtárban. Olvasótáborunkban 7-12 éves gyerekekkel a lovak és az irodalom világában kalandoztunk. Szó esett unikornisokról, táltos paripákról, pegazusokról. A következő héten újabb csapat gyermeket fogadunk izgalmas kalandokkal, olvasmányokkal, kézműveskedéssel olvasótáborunkban. 
Új, hűs terasz fogadja a könyvtár olvasóit a városi könyvtár bejáratánál. Ha a Bánomi úton járnak, ne felejtsenek el meglátogatni bennünket! A legújabb magazinokkal és újonnan megjelent könyvekkel várjuk látogatóinkat!”
 

(forrás)

About regio33

Check Also

1992-ben ezen a napon avatja fel Göncz Árpád a restaurálás után felállított Turul szobrot

Európa legnagyobb ércmadara a tatabányai Turul-emlékmű. A szobormadár szárnyainak fesztávolsága 15 méter. Részlet az államfő …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük