Otthon / Dorog hírei / Szemétgyűjtő akcióból segítségnyújtás

Szemétgyűjtő akcióból segítségnyújtás

Oldalunk is beszámolt a Civilek a Fejlődő Városért Egyesület október 10.-i 4 dorogi játszóteret érintő szemétszedési akciójáról. Most a két doboznyi cigarettacsikkért kapott vásárlási utalvány jótékonysági felhasználásáról számolunk be.

Dorog város önkormányzata korábban már meghirdette csikkgyűjtési akcióját, a közterületen összeszedett és leadott cigarettacsikkek leadóit vásárlási utalvánnyal jutalmazzák. A Civilek a Fejlődő Városért Egyesület tagjai már október 10.-i akciókor arról nyilatkoztak, hogy a kapott vásárlási utalványt jótékony célra fogják fordítani.

Most számoltak be róla, hogy az utalványokat a dorogi Mészáros családnak juttatták el, ahol a fiatal anyuka súlyos betegséggel küzd. A betegség nemcsak lelkileg, testileg viseli meg a fiatal házaspárt és pici fiukat, hanem anyagilag is nehéz helyzetbe kerültek, ezért a Civilek a Fejlődő Városért Egyesület Facebook bejegyzésben felhívással fordul a dorogi lakosok felé:

Szeretnénk megkérni a tisztelt dorogi lakosokat, hogy amiben tudnak, segítsenek a családnak. Nekik most minden forint számít és mindent szívesen fogadnak. Máté jelenleg kb. 10 kg, 80-86-os ruhákat hord és 23-24 es cipőt. Pelusból 4-es, 5-ös méretűt. Bármilyen egyéb felajánlással is felkereshetnek minket, a felajánlott ajándékokat elvisszük a családnak.

Ha pedig anyagi felajánlást szeretnének tenni, át tudják utalni számlaszámukra:

Mészáros Zsolt; 11773456-00629377 számlaszámra.

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply