Otthon / Egyéb / HAVEROK, MUTYI, BLACKJACK

HAVEROK, MUTYI, BLACKJACK

„Kivéve a Gyevi bírót!” Móra Ferenc meséje elevenedik meg a mai Magyarországon, ez a magyar valóság. A mesében Gyevi a világ közepe, ahol a törvény maga a dölyfös bíró, akire természetesen semmilyen törvény nem vonatkozik. Nunkovics Tibor országgyűlési képviselő videója a cikkben.

A koronavírus járvány miatt bezártak a szórakozóhelyek, emberek ezrei vesztették el ezáltal munkahelyeiket, vállalkozások mennek tönkre, ezáltal családok ezreinek megélhetése került veszélybe.

Van azonban egy hétköznapi ember számára szórakozóhelynek számító ágazat (jogilag szerencsejátékok lebonyolítására létrejött szervezet), ami továbbra is működhet, ez pedig a fideszes érdekeltségű kaszinó.

A mi gyevi bírónk a koronavírus járványkezelés során egyik napról a másikra hozta meg intézkedéseit, ellehetetlenítve ezzel vállalkozások tömegét. Eközben a szívének oly kedves futball mérkőzéseket többezer szurkoló előtt engedélyezte.

Így történt ez a kaszinók esetében is, szinte minden bezárt, ezzel szemben a kaszinók nem, mert a fővonalbeli fideszesek bizniszébe nem rondítanak bele, az ő zsebükből nem veszik ki a bevételt.

https://www.facebook.com/nunkovicstibor/videos/745524289370164/?t=4

About regio33

Check Also

1992-ben ezen a napon avatja fel Göncz Árpád a restaurálás után felállított Turul szobrot

Európa legnagyobb ércmadara a tatabányai Turul-emlékmű. A szobormadár szárnyainak fesztávolsága 15 méter. Részlet az államfő …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük