Otthon / Egyéb / Újabb önkormányzati adóelvonásra tett javaslatot Parragh László

Újabb önkormányzati adóelvonásra tett javaslatot Parragh László

Nunkovics Tibor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője Facebook bejegyzésben reagált Parragh László újabb, önkormányzatokat megsemmisítő ötletére.

Orbán iparkamarai bábja kivéreztetné a polgármestereket!

Parragh László volt az, akinek az első hullámban röhögve-vigyorogva volt bátorsága azt mondani, hogy „annyi ember megy tönkre, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni”. Szóval Orbán iparkamarai embere most a bosszú politikájának ökleként javasolja a települések totális kivéreztetését. Azt mondja ez a „független” szakértő, hogy nem elég elengedni az iparűzési adót, minden más önkormányzati adót be kell fagyasztani. Erre még a fideszes polgármester, Cser-Palkovics András is csak annyit tudott írni, hogy „kérem, hagyja már békén a vállalkozások környezetét és a munkavállalóik életminőségét biztosító településeket!”.

A néppárti Jobbik osztja a székesfehérvári polgármester véleményét, annyi kiegészítéssel, hogy véleményünk szerint a települések helyett sokkal inkább az indokolatlanul és gyanúsan gazdagodó kormányközeli szereplők vagyonát kell befagyasztani. Parragh úr, legyen erős: be is fogjuk!

About regio33

Check Also

1992-ben ezen a napon avatja fel Göncz Árpád a restaurálás után felállított Turul szobrot

Európa legnagyobb ércmadara a tatabányai Turul-emlékmű. A szobormadár szárnyainak fesztávolsága 15 méter. Részlet az államfő …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük