Otthon / Dorog hírei / Többcélú önkéntes csoport alakul Dorogon

Többcélú önkéntes csoport alakul Dorogon

A Horizont Egészségügyi Alapítvány többcélú önkéntes csoportot alapít Dorogon, amelyre 16 éven felüliek jelentkezését várják.

Az önkéntes munkában való részvétel egy ingyenes, három hónapos képzéssel indul, amelyre 16 éven felüliek jelentkezését várják. Felső korhatár nincs, ellenben a jelentkezés feltétele a büntetlen előélet, valamint az alapfokú iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány bemutatása.

A résztvevők a képzést követően a kutató-mentő feladatok mellett a polgárőrséggel közös szolgálatot végezhetnek, illetve alkohol-drogprevenciós tevékenységeken is részt vehetnek.

A Horizont Egészségügyi Alapítvány szeretettel vár minden érdeklődőt és jelentkezőt a 2021. január 16-án, szombaton 16 órakor – az irodájukban (2510 Dorog, Esztergomi út 1/a – régi Comp-L helyén) –tartandó nyílt fórumra.

Információ, jelentkezés: horizontalapitvanydorog@gmail.com, +36303150075.

A Horizont Egészségügyi Alapítvány a kutató-mentő csoport megalapításához és fenntartásához támogatók jelentkezését várja!

(forrás)

About regio33

Check Also

Háziorvosok készítettek oltási kisokost

A Magyarországon engedélyezett vakcinákról szóló tudnivalókat foglalták össze egy táblázatban a pácienseknek. Kiderül belőle például, …

Leave a Reply