Otthon / Egyéb / Völner Pál szerint nem jött el a korlátozások feloldásának ideje, a kínai oltást várja és a kormány eddigi munkájának elismerését erőlteti. Ön egyetért vele?

Völner Pál szerint nem jött el a korlátozások feloldásának ideje, a kínai oltást várja és a kormány eddigi munkájának elismerését erőlteti. Ön egyetért vele?

Varga Judit igazságügyi miniszter helyett az előterjesztő tárcát Völner Pál, térségünk fideszes országgyűlési képviselője testesítette meg.

Az államtitkár szinte egyszuszra mondta el, hogy bár a november 11-e óta változatlanul érvényben lévő szabályokkal keretek közé szorították a koronavírus-járványt, azonban a csökkenés most megtorpant, és a védelmi korlátozások feloldásának nem jött el az ideje, de reméljük, hogy minél hamarabb jön a kínai oltás, így

a magyar lehet a legátoltottabb nemzet. És hamarabb is nyithatunk

– mondta. 

Völner Pál szerint viszont teljesen egyértelmű, hogy el kell ismerni a kormány eddigi munkáját. 

A kormány nemcsak a következő 90 napra kér rendkívüli felhatalmazást, de egyszerre szavaztatná meg a törvényhozással az elmúlt hetekben meghozott 70 (hetven!) darab rendeletét, valamint egy támogató politikai nyilatkozatot is elvár a képviselőktől.

(forrás)

About regio33

Check Also

Háziorvosok készítettek oltási kisokost

A Magyarországon engedélyezett vakcinákról szóló tudnivalókat foglalták össze egy táblázatban a pácienseknek. Kiderül belőle például, …

Leave a Reply