Otthon / Egyéb / A közelmúlt tűzoltói beavatkozásai

A közelmúlt tűzoltói beavatkozásai

Műszaki mentések és tűzoltás a hétvégén. Nem pihenhettek a megye tűzoltói a hétvégén sem.

Az útpadkára hajtott, és az árokban veszélyesen megdőlt egy kamion Tatabányánál, az M1-es autópálya és az 1-es főút közötti lehajtón péntek délután. A jármű letarolta a szalagkorlátot. A balesetnél a tatabányai hivatásos tűzoltók – a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett – daru segítségével megszűntették a forgalmi akadályt. 

Hulladéktárolóban keletkezett tűz Esztergomban, a Kesztölci út 61. szám alatt. A helyszínen körülbelül háromszáz négyzetméteren égett összehordott hulladék. A tűzesethez vonuló esztergomi, és nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vízsugarak segítségével eloltották a tüzet.  

Személygépkocsi ütközött motorkerékpárral Az 1-es számú főút komáromi szakaszán vasárnap délután. Mind a gépjárműben, mind a motorbiciklin két-két ember utazott. A motorkerékpár utasait a mentőszolgálat kórházba szállította. A helyszínre riasztott komáromi hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanítását és a forgalmi akadály megszűntetését végezték. A motorból szivárgó üzemanyagot az egység felitató anyag segítségével távolította el az útburkolatról. A mentés idején az útszakaszon felváltva haladhatott a forgalom. 

Személygépjármű ütközött motorkerékpárral a Környe és Kecskéd közti útszakaszon vasárnap, a késődélutáni órákban. A helyszínre riasztott oroszlányi önkormányzati, kecskédi és környei önkéntes tűzoltók a járművek áramtalanítását, majd a helyszín biztosítását végezték. A motoron utazó embert a mentőszolgálat kórházba szállította. Az egységek a mentést követően a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Személygépkocsi gyulladt ki az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a Tatabánya magasságában található pihenőben, szombaton este. A helyszínre riasztott tatabányai hivatásos és kocsi önkéntes tűzoltók a lángokat vízsugarak segítségével eloltották, a tűz nem terjedt át az autó környezetére.  

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply