Otthon / Egyéb / DÍJKITŰZÉS

DÍJKITŰZÉS

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot adott ki Sztojka Gyuláné 42 éves esztergomi lakos ellen, mivel a rá kiszabott 3 év 2 hónap börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint, azaz kétszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Sztojka Gyuláné felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.  

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply