Otthon / Egyéb / RABLÁS ELKÖVETŐJÉNEK KEZÉN KATTANT A BILINCS

RABLÁS ELKÖVETŐJÉNEK KEZÉN KATTANT A BILINCS

Az esztergomi rendőröknek mindössze néhány órára volt szükségük ahhoz, hogy azonosítsák és elfogják azt az elkövetőt, aki egy késsel fenyegetőzve szerezte meg egy nő értékeit és egy másikat is megpróbált kirabolni.

Egy órán belül egy rablást és annak kísérletét is elkövette az az 55 éves piliscsévi nő, akit az esztergomi rendőrök vettek őrizetbe 2021. július 13-án. A rendőrségre előző nap este érkezett bejelentés, miszerint ismeretlen elkövető a Mária Valéria híd lábánál egy tapétavágó késsel megfenyegetett egy nőt, elvette a táskáját, kivette a benne lévő pénzt, majd elfutott. A helyi egyenruhások azonnal kivonultak a helyszínre, és még zajlott a sértett meghallgatása, amikor egy másik nő odament hozzájuk. Elmondta, hogy nem sokkal korábban őt is megtámadta ugyanaz az elkövető, de mivel ő elszaladt, nem tudta kirabolni. Így a rendőröknek már két bűncselekményt kellett felderíteniük. Azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és még aznap azonosították az elkövetőt, akit másnap reggel elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

 V. Istvánné ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett és annak kísérlete gyanúja miatt indult eljárás. A nőt a nyomozók gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply