Otthon / Egyéb / A Táti Kultúrház és Könyvtár programajánlója

A Táti Kultúrház és Könyvtár programajánlója

Szeretettel várunk minden érdeklődőt Térzenei sorozatunk következő koncertjére 2021.08.01-én (vasárnap) 11 óra 15 percre (szentmise után) a Táti Római Katolikus Templomhoz.

Schreck Ferenc és Nagy Tibor Dániel harsona duó minikoncertjére.

Schreck Ferenc a Táti Lavotta János Alapfokú Művészeti Iskola rézfúvós tanára, jazzharsona-művész. A tanítás mellett számos hazai könnyűzenei produkcióban, koncerten, színházban, lemezfelvételeken közreműködik. Alkalmanként klasszikus zenei produkciókban is részt vesz. Az egyik legfontosabb együttes, amiben a zenekar megalakulása óta, 1998-tól közreműködik, néhány évig a vezetője is volt, a Budapest Jazz Orchestra. A mostani, alkalmi produkcióban zenész társa, Nagy Viktor Dániel basszusharsonás. Elsősorban klasszikus zenekarokban, stúdió felvételeken, alkalmi produkciókban közreműködik. Az Óbudai Danubia Zenekar tagja. A Budapest Jazz Orchestra munkáját 20 éve segíti játékával. Műsorukban klasszikus darabokat és könnyed hangvételű, mai jazz-es dallamokat is megszólaltatnak a harsona duó formációjukkal.

Eső esetén a program a templomban kerül megrendezésre.

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply