Otthon / Egyéb / Ma és a hosszú hétvégén sem kell aggódni az eső miatt

Ma és a hosszú hétvégén sem kell aggódni az eső miatt

Helyenként fordulhat elő egy-egy zápor.

Csütörtökön főként északnyugaton, nyugaton felhősen indul a nap, majd fokozatosan gomolyosodik a felhőzet, és naposra fordul az idő. Másutt a nappali gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütés várható a Kiderül előrejelzése szerint. Csapadék nem lesz. A nyugati, északnyugati szél megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken, augusztus 20-án általában sok napsütésre számíthatunk, de az ország egy részén a gomolyfelhők akár jobban is összeállhatnak. Hazánk túlnyomó részén száraz idő várható, egy-egy zápor az északi, északnyugati megyékben fordulhat elő. Mérsékelt lesz a légmozgás. Délutánra 26 és 30 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szombaton sok napsütés várható többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Elsősorban északkeleten, északon fordulhat elő helyenként zápor. Néhol időnként megélénkül az északi, északnyugati szél. A minimum-hőmérséklet 9 és 18, a csúcsérték 26 és 31 fok között valószínű.

Vasárnap napos idő várható kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban 11, 18, a legmelegebb délutáni órákban 26, 31 fokot mérhetnek.

(forrás)

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply