Otthon / Egyéb / MINDENT MEGTESZNEK A BALESETEK MEGELŐZÉSÉÉRT

MINDENT MEGTESZNEK A BALESETEK MEGELŐZÉSÉÉRT

Fokozott közlekedésrendészeti akciót hajtottak végre az Esztergomi Rendőrkapitányság egyenruhásai.

A balesetek megelőzése érdekében tartottak fokozott ellenőrzést a rendőrök 2021. szeptember 8-án Esztergomban. Tették mindezt azért, hogy kiszűrjék a forgalomból azokat a járművezetőket, akik a szabályokat megszegve közlekednek, veszélyeztetve ezzel saját és mások testi épségét. Emellett jelenlétükkel kívánták felhívni minden közlekedő figyelmét a szabályok betartásának fontosságára.

Az ellenőrzés során az egyenruhások három szabálysértési körözött személyt fogtak el és kiszűrtek a forgalomból egy járművezetőt, aki engedély nélkül vezetett. Ellene szabálysértési eljárás indult. Emellett 10 gépkocsivezetővel szemben szabtak ki közigazgatási bírságot a behajtási tilalom megszegése miatt. Egy sofőrrel szemben intézkedtek a rendőrök külföldi felségjezésű jármű jogszerűtlen használata miatt, 16 személy ellen pedig helyszíni bírságot szabtak ki közlekedési, egy fővel szemben pedig közrendvédelmi szabálysértés miatt.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság rendőrei elkötelezettek a balesetek megelőzése és a szabályszegő járművezetők kiszűrése iránt, ezért a jövőben a közlekedők számíthatnak hasonló ellenőrzésekre a rendőrkapitányság illetékességi területén.

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply