Otthon / Egyéb / Kiadós esők lehetnek

Kiadós esők lehetnek

Nagy szerencsénk volt az időjárással a hosszú hétvégén. A szombati és vasárnapi napokon olyan kellemes időben lehetett részünk, hogy sokszor csak a pulóver is elégnek bizonyult.

Kedd

Késő délutánig az erősen felhős, vagy borult égből többfelé várható (kiadós) eső, záporeső. Késő délutántól aztán nyugat, délnyugat felől jelentősen csökken a felhőzet. Eleinte a DK-i, délután már az ÉNy-i szél erősödik meg. 7 és 16 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda

Reggelre többfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet, mely csak lassan oszlik fel. Napközben délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és este a Dunántúlon már újra elered az eső. 12-17 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtök

Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Délelőtt még csak szórványosan, délután már többfelé várható eső, zápor. Keleten zivatarok is lehetnek, akár felhőszakadással. 15 és 22 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A délnyugati szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz.

Péntek és szombat

Borongós marad az idő, de már csak elszórtan lehetnek záporesők. 10 és 15 fok közé csökken a hőmérséklet. Az északnyugati szél főleg pénteken élénkül meg.

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply