Otthon / Egyéb / Beavatkozások a hosszú hétvégéről

Beavatkozások a hosszú hétvégéről

Nem maradtak káreset nélkül a megye tűzoltói a hosszúhétvégén sem. Négy balesetnél végeztek műszaki mentést.

Árokba hajtott egy gépjármű szombat reggel a Tata és Kocs közötti útszakaszon szombat reggel. A helyszínre vonuló tatabányai hivatásos és kocsi önkéntes tűzoltók a gépjárműbe szorult sofőrt a csomagtartón keresztül kiemelték és a mentőszolgálat munkatársainak átadták. Az egységek ezután a jármű áramtalanítását végezték. 

Árokba hajtott, majd oldalára borult egy személygépjármű a Bajna és Epöl közötti útszakaszon vasárnap délelőtt. Az autó utasát a mentőszolgálat munkatársai ellátták. A balesethez riasztott bajnai hivatásos tűzoltók áramtalanítást hajtottak végre, majd a rendőrségi helyszínelést követően a forgalmi akadály megszűntetésében nyújtottak segítséget. A műszaki mentés idején félpályán haladhatott a forgalom.  

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabánya térségében, hétfő délután. A tűzesethez a tatabányai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. A beavatkozás idején, a helyszínen egy sávon haladhatott a forgalom.

Felborult egy személygépjármű az 1-es főúton Szárliget magasságában, hétfőről keddre virradóan. A helyszínre riasztott tatabányai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a helyszín biztosításában vettek részt.  

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply