Otthon / Egyéb / A borús délelőtt után naposabb idő lesz

A borús délelőtt után naposabb idő lesz

Hétfőn reggelig borult lesz az ég, és többfelé lehet kisebb eső, az Alpokalján akár havas eső is.

Napközben észak felől szakadozik a felhőzet, előbukkan a nap. Az északi, északnyugati szél egyre többfelé élénkül meg. 7 és 12 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden reggel a Tiszántúlon többfelé képződhet köd, illetve északon is párás lesz a levegő. Ezek feloszlása után napos, gyengén felhős idő ígérkezik, csapadék nélkül. Az északkeletire forduló szél gyenge marad. Reggel 3, délután 11 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szerdán hajnalban sokfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet, melynek egy része csak lassan oszlik fel. Lesznek ugyanakkor derűsebb tájak is. Eső nem várható. 9 fok körüli valószínű a csúcshőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken napos, és tartósan rétegfelhős, párás területek váltakoznak. Párásságra, egész napos szürkeségre főleg a Dunántúlon és északon lesz esély. A délkeleti szél csak néha élénkül meg. Marad a 10-11 fok körüli maximum.

(forrás)

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply