Otthon / Egyéb / JÖN A HIDEG

JÖN A HIDEG

Szerda reggel akár -10 fok is lehet!

Kedden hajnalban a középső és a délnyugati tájakon még előfordul kisebb eső, majd gyorsan csökken a felhőzet, és az ország nagy részén többórás napsütésre számíthatunk. A Duna-Tisza-közén azonban estig rétegfelhős lehet az ég. Az északnyugati szél élénk lesz. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás érvényesül.

Szerdán sok napsütésre, hideg, télies időre van kilátás. Reggel szinte országos fagy várható -10 és 0 fok közötti értékekkel, délután is csak +6, +7°C körül valószínű a hőmérséklet. Gyenge lesz a délies szél.

Csütörtökön a ködfoltok feloszlása után általában rétegfelhős lesz az ég. A legtöbb napsütés délen és keleten lehet. A délkeleti szél többfelé megélénkül. 6 és 12 fok közé enyhül a levegő. 

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, záporeső. Az esti órákban a Bakonyban, illetve a Alpokalján havas eső is előfordulhat. 5-11°C valószínű délután. A délkeleti, majd az északnyugati szél megélénkül. 

Hétvégén folytatódik a borongós idő, és mindkét nap szórványosan lehet eső, záporeső. A délnyugati szelet gyakran kísérik erős lökések. 9-14 fok köré enyhül a levegő.

Forrás: köpönyeg.hu

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply