Otthon / Egyéb / BŰNMEGELŐZÉS AZ ADVENTI IDŐSZAKBAN

BŰNMEGELŐZÉS AZ ADVENTI IDŐSZAKBAN

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya három héten át folytatja adventi prevenciós figyelemfelhívó kampányát.

Az adventi időszakban Tatabánya legnagyobb bevásárlóközpontjában találkozhatnak az ünnepkörre készülődő állampolgárok bűnmegelőzési szakemberekkel. A rendőrök arra hívják fel a lakosság figyelmét, hogy az áldozattá válás kockázata jelentősen csökkenthető néhány jó tanács betartásával.

A rendőrök a szóbeli tájékoztatás mellett egy-egy figyelemfelhívó brosúrát is átadtak az érdeklődőknek. A szóróanyagok az autóban hagyott értéktárgyakkal, az ünnepeket és az utazásokat érintő vagyonvédelmi óvintézkedésekkel, valamint a kerékpárlopások megelőzésével kapcsolatban szolgáltak prevenciós jó tanácsokkal.  

A kampány célja, hogy az ünnepekre történő felkészülés biztonságban történjen, és minél kevesebben váljanak bűncselekmény áldozatává. Ennek érdekében az adventi készülődés időszakában december 10-én, 14-én és 16-án is találkozhatnak bűnmegelőzési szakemberekkel az érdeklődők Tatabányán. A december 14-én és 16-án 10:00 és 12:00 óra között tartandó kitelepülés során a rendőrök a Police Coffee elnevezésű programmal is várják az érdeklődőket, amelynek keretében a bűnmegelőzési tanácsok mellett egy pohár meleg kávéval/kakaóval is kedveskednek a bűnmegelőzési kollégák.  

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply