Otthon / Dorog hírei / DOROGRÓL ÉS KOMÁROMBÓL ELTŰNT LÁNYOKAT KERES A RENDŐRSÉG

DOROGRÓL ÉS KOMÁROMBÓL ELTŰNT LÁNYOKAT KERES A RENDŐRSÉG

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Vastag Napsugár Júlia, a Komáromi Rendőrkapitányság pedig Cseh Alexandra eltűnése kapcsán folytat körözési eljárást. Fotók a cikkben!

Az Esztergomi Rendőrkapitányság 11060-157/108/2021. körözési számon eljárást folytat Vastag Napsugár Júlia eltűnése kapcsán. A 13 éves lány december 2-án egy dorogi intézményből ismeretlen helyre távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A kislány 160 centiméter magas, vékony testalkatú, szőkésbarna hajú. Az eltűnésekor viselt ruházata rózsaszín kabát, barna pulóver, kék farmer és fekete csizma.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

A Komáromi Rendőrkapitányság a fiatal lány eltűnése kapcsán a lakosság segítségét kéri.

A Komáromi Rendőrkapitányság 11030-157/227/2021. körözési számon eljárást folytat Cseh Alexandra eltűnése kapcsán. A 15 éves lány egy komáromi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Cseh Alexandra 165 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke hajú, a szeme barna színű.   

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply