Otthon / Egyéb / Völner Pálnak havi több mint 3 millió bruttó jövedelme mellett még a tartalékait is fel kell élnie. Hát csodálkozunk, hogy kenőpénzt volt kénytelen elfogadni?

Völner Pálnak havi több mint 3 millió bruttó jövedelme mellett még a tartalékait is fel kell élnie. Hát csodálkozunk, hogy kenőpénzt volt kénytelen elfogadni?

Míg az „egyszeri ember” halmozza a túlórát és a másodállást azért, hogy el tudja tartani a családját vagy várta a nyugdíjhoz járó „nyolcvanast” addig az államtitkár a Legfőbb Ügyészség vádja szerint rendszeresen 2-5 millió forintnyi összeget fogadott el a Végrehajtói Kamara elnökétől, melyért hivatali befolyását kihasználva „ügyeket intézett” Schadl Györgynek.

Egy Orbán Viktor által közzétett októberi videóban az (akkor még) államtitkár kedélyesen borozgat és pogácsázik „Feri bátyám”-ékkal , ekkor közli a miniszterelnök az idős urakkal, hogy  lesz nyugdíjprémium és 13. havi nyugdíj is, amiért még harcolnia kell Orbán Viktornak.  Völner Pál pedig csak mosolyog és mosolyog a felvételen és árgus szemekkel lesi „Feri bátyám” reakcióját az örömhírre.

Magyarországon 2021-ben az átlagnyugdíj összege 157,8 ezer forint, ehhez jött még decemberben a „nyolcvanas”, hát ennek kell örülni a nyugdíjasoknak.

Eközben a havi bruttó 3.155.250 forintból gazdálkodó államtitkár a vagyonnyilatkozata szerint az elmúlt években még a tartalékából is kénytelen volt felélni, úgy, hogy nem vásárolt semmit.

És még nem beszéltünk arról, hogy a Dr. Völner Ügyvédi Iroda 100 százalékos tulajdonosa is, amely tevékenységéből nyilvánvalóan származik bevétele. Egyébként ez az az ügyvédi iroda, melynek a neve már 2018-ban felmerült egy gyanús ingatlan adásvételi szerződés kapcsán, aminek következményeként a bajóti idős ember feje fölül a végrehajtó elárverezte a házát. Az esetről ma reggel Nunkovics Tibor, térségünk ellenzéki országgyűlési képviselője posztolt közösségi oldalán.

A parlament honlapján elérhető vagyonnyilatkozat alapján a fideszes képviselőnek Nyergesújfalun van egy 553 négyzetméteres telke, amire egy 160 négyzetméteres családi házat építettek 1994-ben, az ingatlan fele arányban az övé. Más semmi.

Mondjuk még így is vagyonosabb, mint Orbán Viktor.

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply