Otthon / Egyéb / Kiszállt a rendőrség Völner Pál nyergesújfalui házához

Kiszállt a rendőrség Völner Pál nyergesújfalui házához

Az Alfahírnek olvasójuk küldött fényképet a rendőrségi autóról, ezután keresték meg kérdésükkel az ORFK-t és a Központi Nyomozó Főügyészség Sajtóosztályát.

Még 24 óra sem telt el azóta, hogy tegnap a Parlament kormánypárti többsége megvonta Völner Pál mentelmi jogát, Varga Judit bukott bizalmasának nyergesújfalui háza elé ma már egy rendőrautó érkezett. 

A fotón látható, hogy a szűk idilli kis utcácskában ott parkol a rendőrautó, balra tőle van amúgy a bajba jutott fideszes politikus háza (az a képen nem látszódik).

Az Alfahír megkereste az esetleges házkutatás kapcsán a rendőrséget és az ügyészséget is. Az ORFK egyelőre nem erősítette meg a rendőri intézkedést – igaz, nem is cáfolta azt. A Központi Nyomozó Főügyészség Sajtóosztályától viszont sokat sejtető választ kapták.

„Tájékoztatom, hogy az ügyészségi nyomozás esetében a nyilvánosság részére kizárólag a már megtörtént eljárási cselekményekről adható felvilágosítás. Erre tekintettel kérdéseire válasz jelenleg nem adható, ugyanakkor közlöm, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség az ügyben hamarosan tájékoztatást tervez”

– közölte az Alfahírrel Kovács Katalin főügyészségi szóvivő. 

(forrás)

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply