Otthon / Egyéb / KARÁCSONYI IDŐJÁRÁS

KARÁCSONYI IDŐJÁRÁS

Észak-keleten akár több centiméternyi friss hó is összejöhet az Országos Meteorológiai Szolgálat szombat reggeli előrejelzése szerint.

Karácsony első napja

Eleinte változóan felhős, párás idő lesz ködfoltokkal; majd beborul az ég. Délen sokfelé várható eső, az ország középső sávjában csak elszórtan lehet kisebb eső, szitálás; míg északon havas eső, hó is lehet. Eleinte a délnyugati, majd az északkeleti szél élénkül meg. 1 és 10 fok között alakul a hőmérséklet, délen lesz a legenyhébb idő.

Karácsony második napja

A nap első felében csökken a felhőzet, északkeleten a nap is előbukkanhat. Délután délnyugat felől újabb csapadéktömb érkezik, melynek hatására egyre többfelé várható eső, amit az Alpokalján, majd ÉNy-on máshol is havazás válthat fel. Északkelet felől átmenetileg hidegebb levegő érkezik hazánk térségébe: délután -1 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk, a maximum a délelőtti órákig beáll, majd lehűlés valószínű.

Forrás: köpönyeg.hu

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply