Otthon / Egyéb / AZ ESZTERGOMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SZEMTANÚK JELENTKEZÉSÉT VÁRJA

AZ ESZTERGOMI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SZEMTANÚK JELENTKEZÉSÉT VÁRJA

Az ismeretlen járművezető egy gyalogost sodort el Esztergomban.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 11060/927/2021. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt. 

A jelenlegi adatok szerint 2021. december 20-án 17 óra és 18 óra között egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú személygépkocsival Esztergomban, a Suzuki úton az úttest mellett sétáló személyt elsodorta. A gyalogosnak a baleset során könnyű sérülése keletkezett. A járművezető nem állt meg, segítségnyújtás nélkül tovább haladt.

A rendőrség várja mindazon személyek jelentkezését, akik látták a balesetet, vagy az ismeretlen járműről, vezetőjéről információval rendelkeznek.

Kérjük, hogy amennyiben bárki látta a balesetet névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Bejelentés tehető továbbá a 33-510-240-es telefonszámon, vagy az esztergomrkkozlekedes@komarom.police.hu e-mail címen.

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply