Otthon / Egyéb / Miért hallgatnak a helyi fideszes médiumok a megye legaktívabb képviselőjéről?

Miért hallgatnak a helyi fideszes médiumok a megye legaktívabb képviselőjéről?

„Lemondani a tényekről annyi, mint lemondani a szabadságról.”

Január 26-án bejelentette Fidesz a 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét, talán felesleges is írnunk, mivel minden sajtóorgánumban megjelent.

A mi választókerületünkben is bemutatták a jelöltet, a levitézlett Völner Pál helyett Esztergom alpolgármesterét, Erős Gábort indítja a kormánypárt. A legtöbb cikkben hosszasan ecsetelik játékvezetői pályafutásának eredményét és a gyilkos kórral való küzdelmét.

 Nincs is ezzel semmi baj, a sajtó dolga a tájékoztatás. Csupán az a probléma, hogy az egységes ellenzék jelöltjéről, Nunkovics Tiborról országgyűlési képviselősége (2019) óta egyetlen megyei sajtóban nem jelent meg egyetlen cikk sem.

Pedig Nunkovics Tibor aktív politikus, aki a térségért és az országért dolgozik. A Fenntartható fejlődés bizottság alelnöke, 78 alkalommal szólalt fel a parlamentben, 143 önálló és 98 nem önálló indítványt nyújtott be.

Karácsonykor 9. alkalommal szervezte meg a karácsonyi adományozási akcióját, mely keretében több tucat családhoz juttatta el a tartós élelmiszerből, játékokból álló csomagokat. Immár egy éve a képviselői javadalmazásának egy részét minden hónapban a térségben civilek és szervezetek támogatására fordítja. Sorolhatnánk még hány ügy mellé állt oda, hány esetben segített vagy próbált segíteni a térség és lakóinak ügyében.

Tehát lenne mit írni a térség újságíróinak. Annál is inkább, mert mint ahogy az egész országban, így Komárom-Esztergom megye 2. választókerületében is szépszámmal élnek ellenzékiek, nem csak fideszesek. A korrekt tájékoztatás érdekében az ellenzéki politikusokról is kellene szólni a híreknek.

A Fidesz politikusait ajnározó helyi sajtóorgánumok egy mukkot sem írtak a december óta a figyelem középpontjában lévő, körzetünk jelenlegi fideszes országgyűlési képviselőjének, Völner Pálnak a korrupciós ügyéről, pedig újabb és újabb gazságok derülnek ki a volt államtitkárról.

Honoré de Balzac már a XIX. században megmondta: Az újság, ahelyett hogy szent hivatás volna, a pártok eszközévé lett; eszközből üzletté; és mint minden üzlet, becstelen és rosszhiszemű.

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply