Otthon / Egyéb / VALAMI BŰZLIK ESZTERGOMBAN (IS) A DIPLOMA KÖRÜL?

VALAMI BŰZLIK ESZTERGOMBAN (IS) A DIPLOMA KÖRÜL?

Erős Gábor 2014-ben: „szakterületemből diplomáztam”. 2022-ben: vendéglátó üzletvezető, FIFA labdarúgó játékvezető asszisztens, felsőfokú játékvezetői vizsga. Diplomáról szó sincs.

A 83 millió forint kenőpénz átvételével gyanúsított Völner Pál lemondott államtitkári posztjáról, ám parlamenti mandátumát megtartotta, azonban a 2022-es választáson már nem vállalta be azt a Fidesz, hogy ő legyen a kormánypártok jelöltje a körzetében, helyette indul Erős Gábor, Esztergom alpolgármestere.

Az 50 éves politikus 2014-ben lett önkormányzati képviselő Esztergomban, majd 2019-ben választották alpolgármesterré. Erős korábban játékvezető és asszisztens volt, többek között a 2010-es labdarúgó-világbajnokságon Kassai Viktor segítőjeként tevékenykedett.

A 2014-es önkormányzati választáson való indulása kapcsán született egy rövid jelöltbemutató írás Erősről, amiben úgy fogalmaznak, hogy „A szakterületén diplomát szerző szakember saját vállalkozást is vezet”. Az azonban nem egyértelmű a szövegből, hogy pontosan milyen diplomáról van szó, melyik felsőoktatási intézményben és milyen szakon szerezhette azt meg a fideszes politikus, mivel hivatalos önéletrajzot a város honlapján nem tüntettek fel róla. A hivatalos 2014-es bemutatkozásában is csak annyi szerepel, hogy „szakterületemből diplomáztam”, bővebb információt itt sem találhatunk.

Jelöltté választása kapcsán az infoesztergom.hu oldalra felkerült egy rövid önéletrajz, amelyben nem jelenik meg a diploma szó, három konkrét végzettséget említ meg az egykori játékvezető: egy vendéglátó üzletvezetőit, egy FIFA labdarúgó játékvezető asszisztensi, illetve egy felsőfokú játékvezetői vizsgát.

(forrás)

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply