Otthon / Egyéb / PIROS LAPOT ERŐS GÁBORNAK!

PIROS LAPOT ERŐS GÁBORNAK!

Bizarr dolog, hogy a korrupciós botrányba keveredett Völner Pál helyett a Fidesz egy olyan jelöltet állít, akinek vaj van a füle mögött. Erős Gábor feketén foglalkoztatta alkalmazottját, és korábban azt állította, van diplomája.

A fidesz esztergomi jelöltjéről máris kiderült, hogy méltatlan a térség képviseletére.

A politikus 2018-ban került fel arra a jegyzékre, amelyen a NAV azokat listázza, akiknél be nem jelentett alkalmazottat találtak. A 2014-es önkormányzati választások előtt Erős azt állította, van diplomája, de az újabb bemutatkozásából már hiányzik a diplomára utaló rész.

A NAV időről időre közzéteszi azon vállalkozásoknak a listáját, amelyekről kiderült, hogy nem jelentették be alkalmazottjuk munkaviszonyát, azaz feketén foglalkoztatták. Erre a listára került fel 2018 végén Erős Gábor, Esztergom alpolgármestere, aki a Fidesz jelöltje az áprilisi országgyűlési választásokon, ahol Völner Pál helyett indul.

1998 óta egyéni vállalkozóként vendéglátózik, és ilyen minőségében bukott le azzal, hogy nem jelentette be alkalmazottját. Az ezt bizonyító táblázat a NAV honlapján már nincs fent (a határozat után két évig maradnak rajta a listán a feketén foglalkoztatók), de archivált verziója innen letölthető. A listából nem derül ki, hogy az ellenőrök hány be nem jelentett alkalmazottat találtak Erősnél.

Erős a 2014-es választások előtti bemutatkozásában még azt írta magáról, hogy ő egy, a „szakterületén diplomát szerző szakember”.  Azóta a diplomára utaló kitétel már eltűnt az életrajzáról, amelyben most csak annyi szerepel, hogy vendéglátó-üzletvezető végzettséget szerzett játékvezetői és fitneszszakedzői képesítései mellé.

(forrás)

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply