Otthon / Egyéb / Enyhe, de változékony idő lesz a héten

Enyhe, de változékony idő lesz a héten

Akár 15 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála.

Hétfő

A ködfoltok megszűnése után délelőtt napos idő várható, majd erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől már kisebb eső, záporeső is kialakul. A déli, délkeleti szél megélénkül. Reggel -1, délután 11 fok körül várható a hőmérséklet.

Kedd

Az erősen felhős égből reggelig keleten, délutántól egyre többfelé várható eső, zápor. 7 és 15 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A déli szél északkeletire fordul.

Szerda

Délelőtt csökken, délután ismét erősen megnövekszik a felhőzet. Hajnalban, illetve estétől fordul elő csapadék. A délnyugati szél megélénkül. 9-14 fok valószínű délután.

Csütörtök

Délutánig erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor, majd délután csökken a felhőzet, ekkor már csak futó záporok fordulnak elő. Délutántól, estétől megerősödik az északnyugatira forduló szél. A maximum 10-15 fok között alakul.

Péntek

Hajnalban még lehetnek záporok, majd a napsütésé lesz a főszerep. Mérséklődik a légmozgás is. Marad a tavaszias, 10-16 fokos hőmérséklet.

Forrás: köpönyeg.hu

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply