Otthon / Egyéb / ITTAK ÉS VEZETTEK 

ITTAK ÉS VEZETTEK 

Nyergesújfalun és Környén okozott ittas sofőr balesetet.

A rendőrségre 2022. február 11-én este érkezett bejelentés, miszerint Nyergesújfalun ismeretlen személy autóval nekihajtott egy garázsnak, majd távozott onnan. A kiérkező járőrök a megadott címen megtalálták a járművet, amelynek szélvédője és első lámpái is töröttek voltak, a motorházteteje pedig a garázs törmelékeivel volt tele. Időközben visszaérkezett a gépkocsit vezető nő, akinek beszéde akadozó volt, ezért alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. A 37 éves nővel szemben a mérési eredmény alapján büntetőeljárást indítottak, jogosítványát pedig elvették.

Ugyanezen a napon késő este szintén egy balesetről érkezett bejelentés. A telefonáló elmondta, hogy egy személygépkocsi árokba csapódott, a sofőr pedig feltehetően ittas. A kiérkező járőrök az autóban ülve találták meg a gépkocsit vezető 27 éves férfit, aki nem sérült meg a balesetben. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett. Kiderült, hogy a járművet korábban kivonták a forgalomból, és az is, hogy a sofőr nem rendelkezik jogosítvánnyal. A környei lakos ellen a rendőrök az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési,- az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást indítottak.

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply