Otthon / Egyéb / 5+1 RÁADÁS 

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús anyagot találtak.

A rendőrök március 19-én 18 óra 40 perc körül ellenőriztek egy személygépkocsit Esztergomban. Igazoltatták a benne ülő két főt és megállapították, hogy a 22 éves utas ellen 5 körözés van érvényben. A tokodi lakost a Tatabányai Törvényszék járművezetés bódult állapotban, az Esztergomi Járásbíróság lopás, a Dorogi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása, valamint még két esetben szabálysértési elzárás céljából körözte. A férfit az Esztergomi Rendőrkapitányágra előállított, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. Tőle kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak a rendőrök. Gyanúsítottként kihallgatták, kábítószer birtoklása miatt indult ellene büntetőeljárás. A kihallgatását követően a férfit őrizetbe vették és a részére kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

32 ÉVE EZEN A NAPON TARTOTTÁK MEG A RENDSZERVÁLTÁS UTÁNI ELSŐ SZABAD ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁS ELSŐ FORDULÓJÁT

Hosszú évtizedeket követően 1990-ben rendezték meg hazánkban az első szabad országgyűlési választásokat, ennek feltételeit, kereteit …

Leave a Reply