Otthon / Országos hírek / Mr. „47 ezerből meglehet élni” lett a Szerencsejáték Zrt. új kommunikációs igazgatója

Mr. „47 ezerből meglehet élni” lett a Szerencsejáték Zrt. új kommunikációs igazgatója

Azóta, valószínűleg már számtalanszor megbánhatta azt a bizonyos mondatot. Legalábbis reméljük!

Mindannyian emlékeznek Zsiga Marcell, korábbi országgyűlési képviselőre. Nem? És ha úgy mondjuk: „…meg lehet élni 47 ezer forintból”? Így már valószínű sokaknak ismerős a fiatalember, aki nagy valószínűséggel nem csak az ellenzéki pártok szimpatizánsainál verte ki ezzel a biztosítékot, hanem legyünk őszinték, a Fidesz-KDNP hívei közül is sokan háborodhattak fel.

Aki két lábbal a földön jár, és nem valami bársonnyal és gyémánttal kirakott lakosztály erkélyéről szemléli a magyar társadalmat, az nagyon jól tudja, hogy ez az állítás nem csupán hamis, de még sértő is a társadalom – sajnos – egy jelentős részére.

Minden bizonnyal tanulva hibáiból, Dr. Zsiga Marcell – az Országgyűlés szűkítését követően már lett országgyűlési képviselő – a Szerencsejáték Zrt.-nél kötött ki, mint a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezetője, majd tegnap napvilágot látott az országos sajtóban az a hír, miszerint Bánki Anitát váltja a kommunikációs igazgatói székben.

Érdekesség még vele kapcsolatban, hogy az ominózus kijelentést követően a Blikk kezdeményezett egy vagyonnyilatkozati eljárást Zsigával szemben, mivel állításuk szerint nem rendelkezhetett elég anyagi forrással ahhoz, hogy feleségével megvásárolhassanak egy 40 milliós házat. Rubovszky György – tudják, ő az, aki a Parlament Igazságügyi Bizottságának elnökeként, a véletlenül bekapcsolva hagyott mikrofonnál elszólta magát, miszerint: a „a Viktor nem engedi”, utalva Áder János újraválasztásának lehetőségéről, és „akár házszabály sértés árán is” gondolva a Jobbik Alaptörvény-módosítási javaslatára – a Mentelmi Bizottság akkori elnöke azonban felmentette képviselőtársát, mert szerinte Zsiga kellő magyarázatot adott arra, honnan volt forrása a vásárláshoz.

About regio33

Check Also

32 ÉVE EZEN A NAPON TARTOTTÁK MEG A RENDSZERVÁLTÁS UTÁNI ELSŐ SZABAD ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁS ELSŐ FORDULÓJÁT

Hosszú évtizedeket követően 1990-ben rendezték meg hazánkban az első szabad országgyűlési választásokat, ennek feltételeit, kereteit …

Leave a Reply