Otthon / Dorog hírei / A szerencséjükért (is) futottak

A szerencséjükért (is) futottak

2017. január 1-jén 14 órakor a Dorogi Futókör újra megszervezte a hagyományos Újévi szerencsehozó futását.

Az alábbiakban olvasható a Dorogi Futókör beszámolója, a már hagyományosnak tekinthető Újévi szerencsehozó futásról, mely az egészség megőrzése mellett, az Újév köszöntése is a cél.

“13:45-kor kezdtek gyülekezni a mindenre elszánt futók a Buzánszky Jenő Stadion előtt. Az időjárás kegyes volt hozzánk, mivel nagyjából fagyponton állt a hőmérő mutatója, ami az utóbbi napok kemény mínuszai után viszonylag elviselhetőnek tűnt.

14-kor indultunk útnak. A cél a Strázsa volt, ugyanúgy, mint tavaly. Az akkori ködös időjárás helyett most gyönyörű panoráma tárult elénk. Már ezért megérte nekiindulni! Visszafelé meglátogattuk a Palát, majd a futás a Stadionnál fejeződött be. Összesen 11,5 km-t tudhattunk magunkénak.

Több, mint húszan gondoltuk úgy, hogy az idei évet egy jó hangulatú közösségi futással kezdjük. Ezek az események, azon kívül, hogy jót tesznek az egészségnek, remek csapatépítők is. Egy-egy ilyen élmény remekül össze tudja kovácsolni a futókör tagjait.

Reméljük a következő rendezvényünkön ti is ott lesztek 🙂

A Dorogi Futókör csapata”

 

Forrás: http://dorogifutokor.hu/2-ujevi-szerencsehozo-futas/

About regio33

Check Also

Amíg ki nem zöldül a természet, a legkisebb figyelmetlenség is könnyen hatalmas tűzhöz vezethet

Közel 50 alkalommal vonultak a tűzoltók szabadtéri tűzesetek oltásához az elmúlt pár napban Komárom-Esztergom megyében. …

Leave a Reply