Otthon / Dorog hírei / Dorogi győzelem a tavaszi nyitányon
Kiélezett küzdelemben szerezte meg a 3 pontot a Dorogi FC. Fotó: dorogifc.hu

Dorogi győzelem a tavaszi nyitányon

Elkezdődött a labdarúgó NB II tavaszi szezonja, ahol a Dorogi FC csapata a Csákvárt fogadta.

A tabellán 4 pont volt a különbség a vendégek javára, így a hazai pályán játszó dorogiak számára igen fontos a 3 pont megszerzése, hogy feltudjanak zárkózni a középmezőnyhöz.

A Dorog a Demjén – Berkó, Csató, Bora – Grabant P., Mészáros, Tóth, Bor – Szedlár, Simon, Medgyes összeállításban kezdte a mérkőzést egy nagyon nehéz, a múltheti kupamérkőzés nyomait magán viselő pályán. A 20. percben Bor szögletéből Bora fejessel szerezte meg a vezetést a dorogi csapat. A hazai kapus hibája után 11-esből egyenlített a Csákvár, az eredmény a félidőig nem változott.

A második félidőben hamar megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Ennek ellenére a Dorog nem adta fel, Medgyes fejesével egyenlített, majd Simon 11-es gólja a győzelmet jelentette a hazaiaknak.

Összességében egy kiegyenlített mérkőzésen, melyen a játékosok egymás mellett a pálya talajával is megküzdöttek, a dorogi csapat értékes 3 pontot szerzett és a tabellán egy helyet előre lépve (hála a Zalaegerszegen csak döntetlent játszó Siófoknak) megerősítette helyét a középmezőnyben!

Jövő héten idegenben játszik a csapat a Vác vendégeként, a mérkőzés azonban a hazai csapat stadionfelújítása miatt Dunaújvárosban kerül megrendezésre. Hétfőn pedig várhatóan bejelentik, hogy nem vasárnap, hanem szombaton játszák le a mérkőzést, mert a dorogiak a Vasas elleni kupa visszavágó miatt szükségük lenne plusz egy nap pihenőre a két mérkőzés mögött.

Dorogi FC-Csákvár 3-2 (1-1) Gólszerzők: Bora, Medgyes, Simon, illetve Molnár, Oldal.

Szép volt fiúk! Hajrá Dorog!

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply