Otthon / Kék fény / Nemi erőszak miatt keresik az afrikai férfit
Fotó: police.hu

Nemi erőszak miatt keresik az afrikai férfit

A 24 éves kameruni férfi megtalálásához az állampolgárok segítségét kérik a Pest megyei rendőrök.

„Szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves Pierre Paul Menyoa kameruni állampolgár 2017. március 6-án 17 óra körül egy Pest megyei település egyik családi házában fenyegetéssel kényszerítette szexuális együttlétre a 18. életévét be nem töltött sértettet. A férfi ezt követően a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

A Pierre Paul Menyoa felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte a körözését.

A 24 éves férfi körülbelül 185 centiméter magas, sportos testalkatú. A bűncselekmény helyszínéről sötét nadrágban, fekete dzsekiben, egy sötét, kötött sapkában és sportcipőben távozott.

A Pest megyei rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply