Otthon / Dorog hírei / NB2: Megszakadt egy szép sorozat
Nem hozott szerencsét az ősi rivális pályáján lejátszott mérkőzés.

NB2: Megszakadt egy szép sorozat

Megszakadt a nyolc meccs óta tartó veretlenségi sorozat a Dorogi FC-nek.Jó esélyekkel várta a Budaörs – Dorogi FC találkozót a vendég csapat, hiszen 8 meccses veretlenségi sorozatot tudhatott maga mögött. A “hazaiak” (a budaörsi stadion felújítása miatt Tatabányán rendezték a mérkőzést – szerk.) annál kevésbé, mivel 5 meccs óta nyeretlenek voltak.

Az első félidőben a vendégek dolgoztak ki valamivel több helyzetet, de kiegyenlített küzdelmet láthattak a mérkőzésre kilátogatók. A félidő 36. percében Simon törte meg saját és csapata gólcsendjét és a várakozásoknak megfelelően vezetett a Dorog. A második játékrészben a Budaörs jól kezdett, melynek eredményeként fordítani is tudtak. A régóta érintetlen dorogi háló kétszer is megrezdült. Először a 49. percben Deli, majd öt perccel később Horváth volt eredményes. A második gól szerzőjét ezt követően, bő tíz perc múlva, viszont kiállították, így a vendégek majd félórát játszhattak emberelőnyben. Azonban ez sem volt elég az egyenlítéshez és hosszú idő után kikapott a Dorogi FC. Ettől függetlenül büszkék lehetünk a csapatra, hiszen tavasszal óriási hajrába kezdtek és nem kételkedünk abban, hogy folytatni fogják a jó szereplést!

Budaörs – Dorogi FC 2:1 (0:1)

Hajrá Bányász!

About regio33

Check Also

Amíg ki nem zöldül a természet, a legkisebb figyelmetlenség is könnyen hatalmas tűzhöz vezethet

Közel 50 alkalommal vonultak a tűzoltók szabadtéri tűzesetek oltásához az elmúlt pár napban Komárom-Esztergom megyében. …

Leave a Reply