Otthon / Dorog hírei / Sváb és zenészbál Dorogon

Sváb és zenészbál Dorogon

Itt a báli szezon.

Megkezdődött a farsangi és a báli szezon. Ha kedvet érez hozzá, ajánljuk figyelmébe:

Batyus” Svábbál

Február 3-án, szombaton a Dorogi Német Nemzetiségi Önkormányzat ismét megrendezi a hagyományos “Batyus” Svábbált a Dorogi József Attila Művelődési Házban. A jó hangulatú mulatság 20 órakor kezdődik és hajnal 3-ig tart, a zenéről az Adlersteiner Musikanten gondoskodik. Az estre 2.500 Ft a belépő, amelyről a 33/737-930-as telefonszámon és a dorogikultura@dorog.hu e-mail címen lehet érdeklődni.

Zenészbál Dorogon

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra megrendezésre kerül a Zenészbál, amelyre természetesen nem csak zenészeket, hanem minden bulizni vágyót szeretettel várnak. A mulatság február 10-én, szombaton 19 órakor kezdődik a Dorogi József Attila Művelődési Házban. Az est folyamán több, mint negyven zenész lép színpadra. A résztvevők meghallgathatják az Elvis Presley Show-t, a Great Company Show Bandet, a The Rugó zenekart, a Lattmann Béla – Schreck Ferenc Jazz Kvártetet és a Budapesti Seventeen Big Bandet, így egész éjjel lehet ropni a táncparketten.

A jegyeket a művelődési házban és a Sport büfében lehet megvásárolni. A 7.500 Ft-os belépőjegy tartalmazza a svédasztalos vacsorát is.

About regio33

Check Also

Amíg ki nem zöldül a természet, a legkisebb figyelmetlenség is könnyen hatalmas tűzhöz vezethet

Közel 50 alkalommal vonultak a tűzoltók szabadtéri tűzesetek oltásához az elmúlt pár napban Komárom-Esztergom megyében. …

Leave a Reply