Otthon / Dorog hírei / Döntetlen a Kazincbarcika ellen
fotó: facebook/Kazincbarcika SC

Döntetlen a Kazincbarcika ellen

Tavaszi első pontját szerezte meg a Dorog.

Az elmaradt múlt hétvégi mérkőzés után a Kazincbarcika vendége volt a Dorog labdarúgó csapata. A mérkőzést Tiszaújvárosba rendezték, mivel a hazaiak stadionját felújítják, hogy alkalmas legyen másodosztályú mérkőzések lebonyolítására.

A Dorog a Vajda-Szalai, Csató, Bora, Németh- Szedlár, Lénárt, Mészáros, Kitl, Kovács- Vígh felállásban kezdte a mérkőzést. Az első félidőben a hazaiak domináltak, lényegesen több akciót vezettek, de az irányzékkal problémájuk volt, 9 lövésükből 8 elkerülte a kaput, egy alkalommal a Zimát helyettesítő Vajda védett. A félidő gól nélküli döntetlennel zárult.

Vajda védésével indult a második félidő, 7 méteres lövést hárított. Az első dorogi helyzet Vígh előtt adódott, de a hazaiak kapusa mentett előle. A 71. percben Kitl szabadrúgását Somodi ütötte a léc fölé. Pályára lépett Faragó, majd a sérülésből felépült Simon is. A támadó játékot a cserékkel sem sikerült javítani, így az eredmény már nem változott.

Ezzel a döntetlennel megszerezte első tavaszi pontját a Dorog, amely a játék képét tekintve igen értékes. A folytatásban viszont sokkal többre lesz szükség, hogy a szurkolók győzelmeket ünnepeljenek.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online): 

KAZINCBARCIKAI SC–DOROG 0–0
Tiszaújváros, 100 
néző. Vezette: Nazsa Tamás (Berettyán Péter, Szilágyi Norbert)

KAZINCBARCIKA: Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Süttő – Engel (Gábor, 63.), Sigér (Constantinescu, 73.), Hegedűs D., Kanalos – Boros (Bene, 89.), Murai. Vezetőedző: Vitelki Zoltán
DOROG: Vajda D. – Szalai, Bora, Csató, Németh Á. – Kovács D. (Faragó, 70.), Lénárt – Mészáros Á., Szedlár, Kitl M. – Vígh Á. (Simon A., 80.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
MESTERMÉRLEG
Vitelki Zoltán
: – Ellentétes félidők mérkőzését játszottuk. Az elsőben jól kombináltunk, helyzeteket dolgoztunk ki, sajnos, ezeket nem sikerült gólra váltani. Ordító ziccereket hibáztunk el. A szünet után görcsösebb lett a játékunk, mentünk előre, de az i betűre nem sikerült feltenni a pontot.
Schindler Szabolcs: – Az első félidőben rosszul játszottunk, kevés okunk volt az elégedettségre. A szünet után sikerült visszajönni a mérkőzésbe és nagy erőket mozgósítottunk a gólszerzés érdekében. Hatalmas küzdelem folyt a pályán, de ezúttal ennyi volt a találkozóban.

 

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply