Otthon / Dorog hírei / Vérszegény döntetlen a sereghajtó ellen
kép: facebook/Dorog szurkolók

Vérszegény döntetlen a sereghajtó ellen

A dorogi szurkolók a vezetőedző lemondását követelték.

A tabellán 20. helyet elfoglaló Sopron csapatát látta vendégül a Dorog labdarúgó csapata. A tavaszi szezonban még nyeretlen hazaiak bizakodtak, hogy megszerzik első győzelmüket. Az első félidőben többet kezdeményezett a dorogi alakulat, de komoly veszélyt csak Faragó fejese jelentett, ami a felső léc tetején landolt. A mérkőzés 41. percében Mészáros szerzett labdát az ellenfél tizenhatosánál, majd a hálóba gurított, 1-0.

A második félidőben joggal várták a hazai szurkolók, hogy kedvenceik eldöntik a mérkőzés sorsát, de a nagy rohamok elmaradtak. A 75. percben váratlanul egyenlített a Sopron, beadás után kezezést látott a játékvezető, Horváth pedig értékesítette a büntetőt, 1-1.

Nem tudott újítani a piros-fekete csapat, a 89. percben Simont reklamálásért a játékvezető kiállította. Maradt a döntetlen, így a hazaiak nem tudtak távolodni a kiesőzónától.

A hazai szurkolók megelégelték a csapat tavaszi gyenge szereplését, kórusban a vezetőedző lemondását követelték.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–SOPRONI VSE 1–1 (1–0)
Dorog, 
Buzánszky Jenő Stadion, 500 néző. Vezette: Dolnegó Bálint
DOROG: Vajda D. – Szalai A., Csató, Bora, Németh Á. (Grabant P., 77.) – Lénárt – Mészáros Á., Kovács D. (Vígh Á., 80.) – Faragó T., Sitku (Simon Attila, 65.), Szedlár. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
SOPRON: Kunsági – Czingráber (Holzmann, 66.), Fehér Z., Varga R. – Harangozó (Kitl K., 60.), Angyal Zs., Gyürki (Batizi-Pócsi, a szünetben), Bor – Tóth M. – Szabó V., Horváth P. Vezetőedző: Bekő Balázs
Gólszerző: Mészáros Á. (1–0) a 41., Horváth P. (11-esből, 1–1) a 75. percben
Kiállítva: Simon Attila (a játékvezető megsértéséért) a 89. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs:
 – Az első félidőben jól játszottunk, de a helyzeteket ki kell használni. Erre volt is lehetőségünk, de a második félidőben valamiért nagyon mélyen védekeztünk, s ekkor már nem is játszottunk jól.
Bekő Balázs: – Annyit kértem játékosaimtól, hogy végre legyünk férfiasak és becsületesebbek. Az első félidőben a hazaiak kicsit mezőnyfölényben futballoztak, de voltak lehetőségeik a gólszerzésre, a másodikban már inkább csak mezőnyjáték volt.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply