Otthon / Dorog hírei / A Mosonmagyaróvár is megverte a Dorogot

A Mosonmagyaróvár is megverte a Dorogot

Egy pontra a kieső helytől.

A szerdai nyíregyházi mérkőzés után ismét idegenbe lépett pályára a Dorog NBII-es labdarúgó csapata. A három ponttal kevesebbet gyűjtő, kieső helyen álló Mosonmagyaróvár vendégeként kellett bizonyítani piros-feketéknek, hogy a másodosztályban a helyük.

Rosszabbul nem is kezdődhetett volna a mérkőzés, Lénárt lerántása után tizenegyeshez jutott a hazai csapat, a büntetőt Kulcsár magabiztosan értékesítette, 1-0. A félidő további részében mezőnyjáték folyt, az egyetlen dorogi helyzet Mészáros előtt adódott, aki 13 méteres lövését a hazai kapus hárította.

A félidőben Berkó helyett Vígh lépett a pályára, így végre egy csatárt is a csapatba tudhattak a szurkolók. Próbálkozott a Dorog, de a 60. percben növelte előnyét a hazai csapat. Szöglet utáni lepattanó labdát Bartos lőtte a kapuba, 2-0. A 86. percben szépített a Dorog, egy szöglet utáni kavarodást Szalai használt ki, 2-1. A hátralévő percekben már nem tudott egyenlíteni a vendégcsapat, így eddig nem látott mélységekbe került a tabellán. Mentálisan és fizikálisan leépített csapatnak a hátralevő 9 mérkőzésen kell kiharcolni a bennmaradást.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–DOROG 2–1 (1–0)
Mosonmagyaróvár, 500 
néző. Vezette: Oláh Gábor (Cserna László, Király Zsolt)
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Kovács B., Szépe, Spirulisz, Katona K. – Zsirai, Bakos – Bartos J. (Winkler, 79.), Lőrinczy, Kapacina V. (Vágó L., 53.), Kulcsár K. (Maly, 70.). Vezetőedző: Várhidi Péter
DOROG: Vajda – Csató, Bora, Berkó (Vígh, a szünetben) – Szalai A., Tomás, Mészáros Á., Nagyházi (Városi, 72.), Kitl M. – Szedlár, Faragó. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Kulcsár K. (11–esből, 1–0) a 2., Bartos (2–0) a 61., Szalai A. (2–1) a 85. percben
MESTERMÉRLEG
Kostornyák Zsolt megbízott edző
: – Fontos győzelmet sikerült szereznünk, összeszedtük magunkat és a lehető legjobbkor rúgtuk a gólokat. Érthetetlen, hogy egy agyonnyert meccset a végén hogyan tudunk ilyen szorossá tenni.
Schindler Szabolcs: – Az első percben megkaptuk a szokásos tizenegyesünket. A csapat veszélyesen támadott az egész mérkőzésen, rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, sajnos, ezek nagyrészt kimaradtak.

About regio33

Check Also

Amíg ki nem zöldül a természet, a legkisebb figyelmetlenség is könnyen hatalmas tűzhöz vezethet

Közel 50 alkalommal vonultak a tűzoltók szabadtéri tűzesetek oltásához az elmúlt pár napban Komárom-Esztergom megyében. …

Leave a Reply