Otthon / Dorog hírei / Idegenben is győzelem

Idegenben is győzelem

Balaton parti hárompontos hétvége.

A Kisvárda elleni bravúros győzelem után Siófokra látogatott a Dorogi FC labdarúgó csapata. A jó idő és a kedvező helyszín sok dorogi szurkolót csalogatott a Balaton fővárosába, akik a csepeli szurkolókkal kiegészülve jó hangulatot teremtettek a mérkőzésen.

Jól kezdett a Dorog, Mészáros 17 méteres lövése a kapufáról vágódott a kapuba, ezzel a 2. percben vezetett a Dorog, 0-1. A továbbiakban is a vendégek kezdeményeztek, kisebb helyzetek adódtak is előttük, de az eredmény nem változott a szünetig. Az enerváltan játszó Siófok nem igazán tudott a félidőig a dorogi kapuig eljutni.

A második félidőben változott a játék képe, a hazaiak átvették az irányítást, rengeteg szögletet és pontrúgást harcoltak ki. A dorogi védelem a helyén volt, Zima kapus pedig két ízben is bravúrral mentett. A fáradság jelei jól látszódtak a piros-fekete játékosokon, de sikerült a hátralévő perceket kivédekezni, így hosszú idő után újra három ponttal térhetnek haza.

Az utóbbi két győzelemmel hat pontra távolodott a Dorog a kieső helyektől, remélhetőleg a hátralevő négy fordulóban már nem kell a tabella végét figyelni.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

BFC SIÓFOK–DOROGI FC 0–1 (0–1)
Siófok, 400 
néző. Vezette: Nagy Norbert (Kis Zoltán, Szilágyi Norbert)
SIÓFOK: Balajcza – Kiss B., Fehér Zs., Lorentz, Hidvégi (Farkas N., a szünetben) – Gál M., Petneházi (Balázs Zs., 83.) – Bévárdi, Elek B., Nemes – Vólent (Kovács D., 77.). Vezetőedző: Varga Attila
DOROG: Zima – Szalai A., Csató, Lénárt, Fürjes – Mészáros Á., Kitl M. – Városi, Göblyös, Szedlár (Ungvári, 90.) – Sitku (Simon A., 67.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Mészáros Á. (0–1) a 2. percben
MESTERMÉRLEG
Varga Attila
: – Igazságtalan lett volna, ha pontot szerzünk. Rosszul kezdtünk, rosszul is futballoztunk, ezúttal egyetlen játékosomban sem volt meg a szükséges plusz.
Schindler Szabolcs: – A korai gól mellett az első harminc percben mutatott teljesítményünkkel eldöntöttük a mérkőzést, mert jobban futballoztunk. Később inkább mezőnyharc volt a pályán, mert mindkét csapat győzelemre játszott.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply