Otthon / Dorog hírei / Vác-Dorog 1-0

Vác-Dorog 1-0

12. helyen végzett a piros-fekete csapat.

A labdarúgó NBII zárófordulóját rendezték meg vasárnap, a Dorog a Vác vendége volt. A mérkőzést Óbudán játszották, mivel a váci stadion nem alkalmas másodosztályú mérkőzés megrendezésére.

Tét már nem nagyon volt a két csapat számára, maximum, hogy ki szerzi meg a 10. helyet a bajnokságban. Ez rá is nyomta a bélyegét a mérkőzésre, melyen  alacsony színvonalú mérkőzést láthattak a kilátogatók.

A 13. percben egy beadás után mindenki nagy meglepetésére büntetőt ítélt a játékvezető, melyet Balajti értékesített, 1-0. Nem alakult ki helyzet az első félidőben, így hazai vezetéssel fordultak a csapatok.

Az 59. percben Városit buktatták a tizenhatoson belül, a dorogi büntetőt Fürjes végezte el, de lövését a hazai kapus kivédte. Cserékkel próbálkoztak a vendégek, de nem sikerült a támadójátékon javítani, így a szezonzárás vereséggel végződött.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

VÁC FC–DOROGI FC 1–0 (1–0)
Budapest, Hévízi út, 400
 néző. Vezette: Gyarmati II Tibor (7) (Bertalan Dávid, Kovács Gábor)
Vác: Abu – Búrány, Szabó N., Tóth F., Görgényi (Major, 82.) – Zsolnai R., Gulyás M., Durso(Borvető, a szünetben), Szekszárdi, Varga Sz. (Gábriel, 89.) – Balajti. Edző: Nagy Tibor
Dorog: Vajda D. – Grabant P. (Vígh Á., 80.), Csató M., Lénárt, Fürjes (Göblyös, 72.) – Nagyházi – Faragó T., Mészáros Á., Kitl M., Szedlár – Városi (Sitku, 63.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Balajti (13. – 11-esből)
MESTERMÉRLEG
Nagy Tibor: – Nagyon nehéz csak a labdarúgásról beszélni, amikor a héten szertárosunk, Tóth Ferencné, egy csodálatos, pótolhatatlan asszony hagyott itt minket. Érte is futballoztunk, de már sokszor elmondtam, amit ez a csapat tavasszal véghezvitt, az egy csoda.
Schindler Szabolcs: – A Vác a tizenegyest értékesítette, mi pedig nem. Stabil csapatot alakítottunk ki Dorogon, sok sikert kívánok a klubnak a továbbiakban.

 

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply