Otthon / Egyéb / TETTEN ÉRTÉK ŐKET A RENDŐRÖK

TETTEN ÉRTÉK ŐKET A RENDŐRÖK

Az esztergomi járőrök igazoltatás során egy személygépkocsiban lopásból származó fémtárgyakat, rézcsöveket találtak.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2021. május 14-én 4 óra 5 perckor Dömösön, a Kossuth Lajos utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A jármű átvizsgálása során a rakterében egy talicskát és egy zsákban részcsöveket és csaptelepeket találtak. Az adatgyűjtés során az egyenruhások megállapították, hogy 2021. május 5. és május 14. között egy pilismaróti üzem telephelyéről loptak különféle színesfémeket. A rendőrök a sofőrt és utasát a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.  A nyomozók a lopott zsákmányt tőlük lefoglalták, majd a sértettnek visszaadták. V. Róbert és B. Mihály ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A 27 éves B. Mihály nem volt ismeretlen a nyomozók számára, korábban több, hasonló jellegű bűncselekményt is elkövetett, ezért a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

NUNKOVICS TIBOR – TARTOM A SZAVAM! 3.

Immár harmadik alkalommal számolunk be a képviselő márciusi ígéretének megvalósításáról, mely szerint a képviselői illetményemelésének …

Leave a Reply