Otthon / Egyéb / Műszaki mentések hétfőn

Műszaki mentések hétfőn

Balesetek dominálták a hétfő esti szolgálatot a megye tűzoltóságain. A tűzoltók három helyszínen avatkoztak be.

Két személygépjármű ütközött Bajnán, a bajóti elágazásnál hétfő este. A baleset következtében, a járműben utazók közül hárman könnyebb sérüléseket szereztek. A helyszínre érkező bajnai hivatásos tűzoltók az egyik utast kézi erővel kisegítették a járműből, majd áramtalanították az autókat. A műszaki mentés idején, a szakaszon félpályás útzár volt érvényben. 

Árokpartnak csapódott egy személygépjármű Szomód külterületén, a Tata és Almásfüzitő közti útszakaszon hétfő este. A balesetet szenvedett járműben egy főt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A balesethez vonuló komáromi hivatásos és dunaalmási önkéntes tűzoltóság jármű áramtalanítását, majd a rendőrségi szemle után a forgalmi akadály megszűntetését végezte. A sérült elszállításáig az útszakaszon teljes útzár volt érvényben.   

Kigyulladt egy személygépjármű Tatabánya és Szárliget közt hétfő délután. A helyszínre vonuló tatabányai hivatásos tűzoltók a tüzet vízsugarak segítségével eloltották. A jármű utasai a az autót a tűz keletkezésekor önerőből elhagyták. 

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio33

Check Also

NUNKOVICS TIBOR – TARTOM A SZAVAM! 3.

Immár harmadik alkalommal számolunk be a képviselő márciusi ígéretének megvalósításáról, mely szerint a képviselői illetményemelésének …

Leave a Reply