Otthon / Egyéb / Tűznél és műszaki mentésnél is bizonyítottak a tűzoltók csütörtökön

Tűznél és műszaki mentésnél is bizonyítottak a tűzoltók csütörtökön

Rövid időn belül két jelentősebb káresethez is riasztást kaptak a megye tűzoltói.

Három faház teljes terjedelmében égett Annavölgyön csütörtök délután. A tűzoltók helyszínre érkezése előtt az épületekben két PB gázpalack felrobbant. A tűzoltói egységek helyszínre jutását nehezítették a rossz terepviszonyok. A tűzesethez vonuló nyergesújfalui és bajnai hivatásos, valamint sárisápi és tokodi önkéntes tűzoltók az épületek oltását vízsugarak segítségével végezték. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat a tűzesettel összefüggésben – a tűz keletkezési körülményeit vizsgálva – tűzvizsgálati eljárást folytat. 

Egy órával később két személygépjármű ütközött a 117-es úton Esztergomnál. Mindkét járműben egy-egy személy utazott. Egyikük a baleset következtében beszorult, őt a helyszínre riasztott esztergomi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével kiszabadították. A másik autó sofőrjét a tűzoltók kiemelték és a mentőszolgálat munkatársainak átadták, akik mindkét embert kórházba szállították. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés idején teljes útzár volt érvényben.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio33

Check Also

NUNKOVICS TIBOR – TARTOM A SZAVAM! 3.

Immár harmadik alkalommal számolunk be a képviselő márciusi ígéretének megvalósításáról, mely szerint a képviselői illetményemelésének …

Leave a Reply