Otthon / Egyéb / Az elmúlt 24 óra eseményei

Az elmúlt 24 óra eseményei

Ittas vezetők Dorogon, Dömösön, Tatán és Tatabányán.

A dorogi járőrök 2021. július 16-án 21 óra 36 perckor Dorogon, a Gorkij utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az iratokból kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért ellene szabálysértési eljárást kezdeményeztek. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért további mintavétel céljából a 35 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján ellene büntetőeljárást indítottak.   

Az Esztergomi Rendőrkapitányság egyenruhásai ugyanezen a napon este Dömösön, a Kossuth Lajos utcában és Esztergomban, a Bánomi úton intézkedtek két sofőrrel szemben, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. A két férfi vezetői engedélyét elvették, ellenük a mérési eredmények alapján büntetőeljárást kezdeményeztek.

A tatai rendőrök ugyanezen a napon reggel Tatán, a Vasút utcában és Agostyán, Kossuth Lajos utcában állítottak meg két gépjárművezetőt, akikkel szemben az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A mérési eredmények alapján ellenük közigazgatási eljárás indult.

A helyi járőrök 14 óra 39 perckor Tatabányán, az Aradi utcában ellenőrizték azt a személygépkocsival közlekedő környei lakost, akivel szemben alkoholszondát alkalmaztak. A mérési eredményekre tekintettel a 65 éves férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.

 Forrás: police.hu

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply