Otthon / Egyéb / „ÖNÖKKEL ÉN NEM ÁLLOK SZÓBA”

„ÖNÖKKEL ÉN NEM ÁLLOK SZÓBA”

Mint ahogy Nunkovics Tibor júliusban, a Telex újságírói a napokban sem kaptak Völner Páltól választ a Pegasus ügyben feltett kérdésekre.

Mi is beszámoltunk róla, hogy júliusban Varga Judit igazságügyi miniszter azt nyilatkozta, hogy térségünk kormánypárti országgyűlési képviselőjének, Völner Pál államtitkárnak a hatásköre, hogy kiket hallgatnak le, figyelnek meg. 

A jobbikos országgyűlési képviselő, Nunkovics Tibor ezzel kapcsolatban kérdezte Völner Pált, hogy ez valóban így van-e, valamint arra is várja a választ, hogy ha ez tényleg így van akkor hány ilyen jóváhagyást írt alá? Válasz a megkeresésre nem érkezett.

Ma a Telex számolt be arról, hogy több hónap után sikerült (többek között) Völner Pált is megkérdezni a lehallgatási botránnyal kapcsolatban. Hiába loholt az igazságügyi államtitkár után a riporter és tette fel kérdéseit, érdemleges választ nem kapott. „Minősített” ügyekben az államtitkár úr nem nyilatkozik.

Szerkesztőségünk is feltette a riportban elhangzó kérdéseket az államtitkárnak, mert a térségünkben lakóknak és minden honfitársunknak joga van tudni, hogy a kormány hogyan figyelteti meg az embereket.

Kíváncsian várjuk Völner Pál válaszát!

(forrás)

About regio33

Check Also

NÉHÁNY NAPOS CSAPADÉKSZÜNETET TART IDŐJÁRÁSUNK

A vasárnap és az elmúlt éjszakán tapasztalt csapadékos idő véget ér. Legközelebb csütörtökön érkezik jelentősebb …

Leave a Reply