Otthon / Egyéb / Több, fűtéssel összefüggő káreset a hétvégén

Több, fűtéssel összefüggő káreset a hétvégén

A pénteki piliscsévi lakástűz után, szombaton robbanás helyszínére, vasárnap ismét tűzesethez riasztották a megye tűzoltóit.

Felrobbant egy családi ház melléképületében működő vegyes tüzelésű kazán Esztergomban, a Kassai utcában vasárnap délelőtt. A helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a helyszín biztosítását végezték. A robbanás következtében megsérült ember ellátását a mentőszolgálat végezte. Az eset következményeként a melléképület megsemmisült. Lakosságvédelmi intézkedésre a káresettel összefüggésben nem volt szükség.  

Kigyulladt egy családi ház kazánházában tárolt tüzelő Tarján tornyópusztai részén vasárnap, az esti órákban. A házban lakók a tűzoltók kiérkezéséig megkezdték az oltást. Az esethez riasztott tatabányai hivatásos tűzoltók vízsugár segítségével megszüntették az égést, a helyiségből az éghető anyagot eltávolították. A tűzeset kapcsán lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, a ház lakórészét a lángok nem érintették. 

Forrás: katasztrofavedelem.hu

About regio33

Check Also

32 ÉVE EZEN A NAPON TARTOTTÁK MEG A RENDSZERVÁLTÁS UTÁNI ELSŐ SZABAD ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁS ELSŐ FORDULÓJÁT

Hosszú évtizedeket követően 1990-ben rendezték meg hazánkban az első szabad országgyűlési választásokat, ennek feltételeit, kereteit …

Leave a Reply