Otthon / Egyéb / Féja advent – programajánló december 2. és 17. között

Féja advent – programajánló december 2. és 17. között

Szeretettel várják az érdeklődőket decemberi programjaikra a Féja Géza Közösségi Házba.

december 2. 18:00 BÁLINT CSABA rockszakíró és LÁSZLÓ ANDRÁS kiadó író-olvasó találkozója. A könyvbemutatót és vásárt a Radics Akusztik trió (Török Ádám, Felkai Miklós, Anda Bálint) koncertje színesíti.

december 6. 17:30 Télapó műsor Dudó bohóc közreműködésével (a szülők által előzőleg behozott csomagokat a télapó osztja ki)

december 8. 18:00 Féja Filmklub: A nagyrahivatott

Tóth-Máthé Miklós történelmi drámája alapján készült színházi előadás filmes adaptációja. A televíziós feldolgozás új megvilágításba helyezi Bakócz Tamás és Dózsa György tisztázatlan történelmi szerepét az 1514-es tragédiában. A mű feszegeti az országon belüli széthúzás kérdését, a mindenkori nehéz történelmi helyzetben az összefogás jelentőségét. A főszereplő Horányi László Jászai-díjas színművész, a rendező Katona Szabolcs.

Vendégünk: Horányi László

december 9. 18:00 a Féja-díj átadó ünnepsége, valamint Kormorán Memory Band akusztik koncert

december 14-16. 11:00-17:00 Adventi vásár a Kreatív Kincsek Alkotóközösségének szervezésében

december 16. 17:00 A Kreatív Kincsek Alkotóközösségének karácsonyi megnyitója. Közreműködik: a Glatz Gyula Idősek Klubjának énekkara és a Szép zenekar

december 17. 17:00 Karácsonyi kórustalálkozó

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply