Otthon / Egyéb / SZOMBATI FELADVÁNYUNK: KI HIÁNYZIK A KÉPRŐL?

SZOMBATI FELADVÁNYUNK: KI HIÁNYZIK A KÉPRŐL?

Völner Pál lemondott mininszter-helyettesi és államtitkári pozíciójáról, de országgyűlési képviselőségéről nem, mégsem volt ott a megújult bajnai Sándor-Metternich-kastélyegyüttes tegnapi megnyitóján.

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Virág Zsolt, a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram miniszteri biztosa, Völner Pál azonban nem, úgy látszik persona non grata (nemkívánatos személy) lett.

 Pedig korábban az átadási eseményeken élvezhették a társaságát a választókerületben, mint minden kormánypárti politikus ő is előszeretettel vagdalta a nemzeti színű szalagot, azonban egyik pillanatról a másikra kegyvesztett lett az áldozati bárány szerepébe kényszerített képviselő.

Nyilvánvaló, hogy a 2022-es országgyűlési választáson a Fidesz nem Völnert fogja indítani körzetünkben a mandátumért, de felesleges is azon gondolkodnunk, hogy ki lesz térségünkben az összellenzéki jelölt, Nunkovics Tibor ellenfele, hiszen aki utána jön az is csak egy báb lesz a NER gépezetében, akinek ugyanaz lesz a feladata, mint elődjének: minél jobban kizsigerelni a választókerületet.

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply