Otthon / Egyéb / MEGY A SÁRGA CSEKK, EZÚTTAL ORBÁN VIKTORTÓL

MEGY A SÁRGA CSEKK, EZÚTTAL ORBÁN VIKTORTÓL

A Fidesz a szimpatizánsaitól kér pénzt a „jövő tavaszi” kampányára.

A csekket is mellékelő levél így kezdődik:

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát, annak érdekében, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk.

Ez a szöveg ugyanaz, mint amivel 2018-ban is kampánytámogatásért könyörögtek híveikhez a kormánypárttól.

Jobbik: a pénz minden idők legmocskosabb kampányára kell

Az ellenzéki párt közleményében azt írja, már így is elég fizetnivalója van mindenkinek, „fideszesnek, ellenzékinek egyaránt”. Úgy vélik, amit nem az infláció visz el, azt a „pénzért kuncsorgó” Orbán „nyúlja le”.

Pontosan tudja mindenki, hogy mire kell a választóktól kizsarolt pénz: minden idők legmocskosabb kampányára, na meg – és ezzel kapcsolatban senkinek ne legyen illúziója –, hogy a brutális nagyságrendű kampányköltéseket meg tudják majd magyarázni

– áll a közleményben, egyúttal – kiemelve az évváltással járó szarvashibát – hangsúlyozzák,

a választás idén áprilisban lesz.

Az ellenzéki erő szerint arról kell dönteni, hogy „Orbán nem kaphat ráadást! Sem pénzben, sem a Karmelita kolostorban”, ezzel egyidejűleg megismételték az elszámoltatás ígéretét is.

(forrás)

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply